OGLAS

FACEBOOK NK VIR

U15 na turnirju na Hrvaškem

2017-06-23 19:59

Virska selekcija U15 je odšla na močen turnir na Hrvaško. Trener Željko Mitraković in podpredsednik Stane Žvab sta z ekipo optimistična neglede na močno zasedbo prijavljenih ekip iz cele evrope.

Naši fantje iz ekipe letnik 2003, okrepljeni z dvema fantoma letnika 2004 (Agnič Matic - vratar in Matej Povšič) so danes pričeli s tekmovalnim delom turnirja.

V dopoldnaskem delu so se pomerili z ekipo NK Galižana, ki je v včerajšnem delu turnirja premagala NK Banjole. Po začetnem otipavanju moči so fantje prikazali zelo lepo in gledljivo igro z veliko priložnostmi. Na koncu so tekmo prepričljivo dobili z rezultatom 3:0((strelci: 2×Matevž Korbar in 1× Miha Tičar), za 4:0 pa je zmanjkalo nekaj sreče ob 11metrovki(Povšič).

V popoldanski tekmi po veliki vročini (v senci 34°C) so se pomerili z domačini in organizatorji turnirja - NK FAŽANA. Na začetku je bila tekma nekolik nervozna, sa je bila to prva tekma za domačine. Ko je kapetan ekipe Tilen Babič kronal svojo odlično igro in povedel NK VIR v vodstvo so stvari prišle na svoje mesto. Končni rezultat je bil tudi tokrat 3: 0 za naše fante ( strelci: 2× Tilen Babič in 1× Jakob Žvab).
Kot trenutno kaže bo jutrišnja tekma za zajtrk (ob 8:00) proti NK Sava Kranj tudi odločilna za prvo mesto v skupini. Vsi navijači nestrpno pričakujemo jutrišnji del turnirja in preboj v polfinale.


Lep pozdrav iz vroče FAŽANE.

#NKVir

#KlubSsrcem

#NKVirU15

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg