OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Selekcija U15 ostaja neporažena

2021-10-18 19:12

Doma ugnali Ilirijo

Selekcija starejših dečkov U15 tudi v letošnji sezoni dokazuje, da uspehi minulih sezon niso naključje. Ta hip najobetavnejša generacija ŠD Vira je tudi peto tekmo v sezoni sklenila z zmago. Svojo četrto letos so si fantje priigrali doma proti Iliriji (2:0).

 

Dobri temelji in delo nekdanjega trenerja Robija Najdenova letos dobivajo nadgradnjo pod taktirko Domna Vidergarja, ki je skupaj s fanti v novi sezoni na petih srečanjih oddal vsega dve točki na uvodnem gostovanju v Litiji.

Domača partija proti B ekipi ljubljanske Ilirije ExtraLux je v prvem polčasu minila skozi pobudo naših fantov, ki so bili tudi bližje zadetku, čeprav do premora žoge v mreži nismo videli. Drugače je bilo v drugem delu igre, ko so rumenomodri okrepili napade po bočnih položajih.

Iz dveh takih, obakrat z desne strani, sta padla tudi oba zadetka. Z močnim strelom pod prečko je Virjane v vodstvo popeljal kapetan Mark Majhenič, kmalu zatem pa je, s pomočjo nasprotnega branilca, končnih 2:0 postavil Martin Kotnik.

Po nepopolnih osmih krogih se je naša selekcija U15 zavihtela na visoko tretje mesto lestvice (13 točk, 4 zmage, 1 remi), kjer ob tekmi manj zaostaja le za ekipama Kalcer Radomelj in Atet Vrhnike (oba 18 točk, 6 zmag).

V 9. krogu bodo fantje nove točke iskali na nedeljskem (24.10.) gostovanju v Grosupljem.


Starejši dečki, 3.liga, MNZ LJ, 8. krog, 18.10.2021:

ŠD Vir : Ilirija ExtraLux B   2:0 (0:0)
 
1 : 0     11 - Mark Majhenič (50')
2 : 0     9 - Kotnik Martin (63')
 
 
Več podrobnosti s tekme tudi v jutrišnji galeriji.
 
 
Tekst in foto: A.M./ŠD Vir

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg