OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Izjemen uspeh virjanske desetk(ic)e!

2021-06-16 22:32

V polfinalu turnirja na Ježici

Minula sončna sobota bo prisotnim igralcem, trenerju in staršem zagotovo ostala v večnem spominu. Naša selekcija U10 se je namreč v konkurenci 12 ekip s turnirja na Ježici (igrišče NK Interblock) vrnila z osvojenim četrtim mestom. Uspeh fantov je še toliko večji, saj so celoten turnir po vročem vremenu odigrali brez menjave.

Po uvodnem porazu proti kasnejšim finalistom ekipi Škofje Loke (0:5), so fantje dvignili glave in v drugo s pogumno igro napolnili mrežo DOL-a (6:0). V vročem vremenu in igri brez rezervnih igralcev so zatem odpravili še domačo zasedbo Interblock Beli (1:0), po golu zaostanka pa na kolena spravili še četo Ivančne Gorice (2:1). Srčnost je virjančke tako že krog pred koncem rednega dela pripeljala do POLFINALA, tega jim ni več uspel odvzeti niti poraz proti Interblock Rdečim (0:3).

Polfinalna partija proti NK Dren Vrhnika je bila za naše dečke prva češnja na vrhu torte, s katero so se dolgo spogledovali. Po zaostanku z 0:2 so ga namreč zabili tudi Vrhničanom ter bili centimetre oddaljeni od izenačenja, a je naposled utrujenost le pobrala svoj davek (1:4). V tekmi za tretje mesto virjančki z igralcem manj niso parirali številčnejšemu Interblocku (0:5).

A kaj nam bo pokal? Največjega so naši fantje domov odnesli v svojih srcih in težkih nogah, ob topli podpori staršev (hvala vam!) in veliki pohvali trenerja Željka. Fantje, Kapo dol!


Foto in tekst: A.M./ŠD Vir

SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg