OGLAS

FACEBOOK NK VIR

Robi, Hvala za vse!

2021-07-17 21:51

Klubsko zgodovino so vedno pisali in ohranjali ljudje. Še zlasti tisti, ki so klubu skozi svoje delovanje v njem dajali tisto nekaj več. Med slednje gotovo sodi tudi Robert Najdenov, ki pa je po štirih letih uspešnega delovanja na Viru našel nov izziv v trenerski karieri.

Priljubljeni Robi se je na klubskem zaključku sezone poslovil od svojih fantov selekcije U15, s katerimi je bil od samega začetka svojega delovanja na Viru. Skupaj s starši so se igralci od Robija poslovili z govorom in darilom v spomin, ki bo, v to smo prepričani, v Robijevi vitrini našlo posebno mesto.

Na drugi strani tudi obetavni trener, ki je nov karierni izziv našel na bližnjem Dobu (prav tako pri selekciji U15), ni pozabil na zahvalo vsem, ki so mu omogočili izkušnje v ŠD Vir.

Robijevo zahvalo objavljamo v celoti:

Po štirih sezonah in pol je prišel čas slovesa. Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, s katerimi sem sodeloval. Hvala upravi kluba, ker mi je ponudila priložnost, da sem lahko opravljal delo, ki me neizmerno veseli. Predvsem bi se zahvalil fantom letnika 2007, ki so me naredili boljšega kot osebo in trenerja. HVALA!

Zahvala gre tudi staršem, kateri so mi zaupali fante in verjeli v moj način dela. Ne smem pozabiti na kolege trenerje od katerih sem se veliko naučil: Borut, Željko, Kristijan, Domen, Samir, Dražen, Luka.

Ekipo bosta prevzela Domen in Luka, katerima želim vse dobro in vem, da bosta naredila vse, da ekipo dvigneta na še višji nivo. Odhajam ponosen na opravljeno delo in vesel, da sem bil del nogometnega kluba Nk Vir.

Se vidimo!

Robert Najdenov


Foto in tekst: A.M./ŠD Vir


SPONZORJI

Servis vodovodno ogrevalnih naprav Stane Srša s.p. Elektroinstalacije, montaža in servis ogrevalnih naprav Breznik Tomaž s.p. Temnenje stekel, digitalni tisk in graviranje Bleki Zobozdravstvo Pohlen FITFIT_270X210.jpg