ŽENSKA SELEKCIJA

Datum: 24. november 2010
PRISPEVEK ZA SLAMNIK:

AKTIVNOSTI ŽENSKEGA NOGOMETNEGA KLUBA VIR (ŽNK VIR) SE BODO KLJUB JESENSKO-ZIMSKEM ČASU ŠE STOPNJEVALE!

ŽENSKA SELEKCIJA ::


»Oranje ledine« ženskega nogometa zagotovo ni lahko delo, še posebej, ker ženski nogomet žal ne dosega takšne popularnosti, kakor igra »njihovih slabših polovic«, pa vendarle tudi to na Viru dekleta in žene zmorejo.
Ženski nogomet se na Viru igra že 2 sezono, zagotovo so tekme Virjank ene bolj obiskanih, še posebej sedaj, ko se »tradicionalno srečajo« z rivali, »sosedami iz Radomelj«, obe letošnji tekmi pa so bili izredni, rezultat pa je v zmagah neodločen, zato z veliko nestrpnostjo pričakujemo naslednji »derbi«, ki ga sedaj glede na videno doslej, poimenujemo kar »na vse ali nič«. Vzdušje na tekmah je fenomenalno, navijanja zagotovo nikoli ne manjka.
Trenutno na Viru trenira 13 deklet in sicer pod nogometno taktirko izkušenega trenerja Staneta Srše. Dekleta se tudi udeležijo vsakoletnih priprav na Kolpi, kjer se tudi seveda »spoprimejo« s tamkajšnjimi nogometašicami NK Kolpa.
Kapetanka ekipe, Branka Praštalo je v enem zadnjih izjav za medije dejala, da je zanimanje deklet za igranje nogometa na Viru vse večje, prav tako pa so nogometašice 100% pripravljene, da svojo formo v »zimskem premoru« še nadgradijo, zato obljubljajo, da bodo spomladi vsem nasprotnicam »trd oreh«.
Cilj v prihodnje je po besedah trenerja uvrstitev v 1.ŽNL, v zimskem odmoru pa se bodo nogometašice z Vira posvetile predvsem kondicijskim pripravam.
Dekleta in žene, če imate željo po aktivnem preživljanju časa in je v vas športno-tekmovalni duh, se pridružite Virjankam v najbolj popularnem športu na svetu.


Športni pozdrav in se vidimo v Športnem parku Vir !

»Gremo Vir, dejmo Vir«

Press ŠD VIR
Gregor Horvatič

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni . Več o piškotkih in možnih nastavitvah >>.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.